Postimet e Fundit

GJUHA NGA MJALTI DHE GJUHA NGA UTHULLA!!

Ishin dy njerëz, fqinjë i njëri-tjetrit me dyqan, ku njëri prej tyre shiste mjaltë e tjetri shiste uthull. Për çudi ai që shiste uthull kishte shumë myshteri dhe mblidheshin shumë njerëz në dyqanin e tij! Pronari i dyqanit me mjaltë në vete tha ndoshta çmimi i lartë i mjaltit është …

Read More »