Postimet e Fundit

SHPREHJET PAS MARTESËS

– Dy apo disa muaj pas martese, fillojmë t’i dëgjojmë shprehjet: Më nuk më do! Ky nuk është personi që u martova! Mendoj se gabova dhe u nguta! U mashtrova!! – Ku qëndron problemi që të nxirren këto fjalë dhe çfarë e nxit një gjë të tillë? Kur dy bashkëshortët …

Read More »