Home / Aktivitete / 2018 / TAKVIMI 1439/40H – 2018

TAKVIMI 1439/40H – 2018

Shoqata “THIRRJA” në kuadër të aktiviteteve të saja, sot më datë 19.01.2018, realizoi shpëndarjen e Takvimave.
 
Takvimi në vete përmban orarin kohor të namazeve përgjatë vitit 2018. Poashtu zbukurimin e tij e plotësoj edhe përmbajtja e disa lutjeve nga dhikri i mëngjesit dhe i mbrëmjes.
 
Edhe pse nevoja e shfrytëzimit të këtyre takvimave gradualisht po zvogëlohet me avancimin e përdorimit teknologjik, arsyeja ishte që të plotësojmë edhe pjesën e mbetur të shoqëris, të cilët nuk i ka “kapur” fryma eletronike.
 
Shpërndarja u realizua tek Xhamia “Hoxhë Abdulkader Arnauti” në Çair.

About Thirrja