Home / Aktivitete / 2018 / Shpërndarja e fletushkave me temë: ” Etika e tregtarit musliman” (06.01.2018)

Shpërndarja e fletushkave me temë: ” Etika e tregtarit musliman” (06.01.2018)

Shoqata qytetare “Thirrja” në kuadër të aktiviteteve të saja sot (më datë 06.01.2018) realizoi projektin e shpërndarjes së fletushkave me titull “ETIKA E TREGTARIT MUSLIMAN”, fletushk kjo e cila shoqërohet me disa këshilla dhe parime islame me të cilat duhet të orientohet çdo musliman në lëmin e tregtis.

Shpërndarja u realizua në disa lagje të caktuara të qytetit të Shkupit si çarshija e qytetit, tregu i gjelbërt dhe lagjja e plastikave.

==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

About Thirrja