Home / Hadithe / Rijadus Salihin / HADITHI nr.498 – nga Libri Rijadus Salihin

HADITHI nr.498 – nga Libri Rijadus Salihin

Transmetohet nga Ebu Se’id el-Makburij, nga Ebu Hurejra r.a. se ky kaloi (njëherë) pranë disa njerëzve që kishin përpara një dele të pjekur dhe e thirrën, por ai refuzoi që të hajë duke thënë: “I Dërguari i All-llahut s.a.v.s. ka shkuar nga kjo botë e nuk është ngopur me bukë të elbit.”

(Transmeton Buhariu)

About Thirrja