Home / Hadithe / Rijadus Salihin / HADITHI nr.478 – nga Libri Rijadus Salihin

HADITHI nr.478 – nga Libri Rijadus Salihin

Transmetohet nga Aishja r.a. se ka thënë: “Ndërroi jetë i Dërguari i All-llahut s.a.v.s., kurse në shtëpinë (dhomën) time nuk kishte asgjë që mund të hante ai që ka mëlçi (njeri, kafshë etj.) përveç pak elb në raftin tim, e mora dhe hëngra prej tij mjaft gjatë, pastaj e mata dhe ai u harxhua.”

(Muttefekun alejhi)

About Thirrja