Home / Aktivitete / 2017 / Shpërndarja e fletushkave ”Kurbani dhe rregullat e tij” 2017

Shpërndarja e fletushkave ”Kurbani dhe rregullat e tij” 2017

Me rastin e afrimit të festës madhështore të Kurban Bajramit, Sh.Q. “Thirrja” ka ndarë rreth 5.000 fletushka mbi etikën, rregullat dhe kushtet e therjes së kurbanit. Fletushkat janë shpërndarë në vende të ndryshme, si: Shkupi, Kumanova, Tetova dhe Gostivari.
Allahu jua pranoftë sakrificën tuaj!

==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

About Thirrja