Home / Hadithe / Rijadus Salihin / HADITHI nr.417 – nga Libri Rijadus Salihin

HADITHI nr.417 – nga Libri Rijadus Salihin

Nga Ibni Abbasi r.anhuma tregohet se Pej­gam­be­ri s.a.v.s. ka thënë: “Mos pini përnjëherësht ashtu siç pijnë kafshët, por pini me dy ose me tre (gllënjka) së bashku. Përmendni emrin e All-llahut kur të filloni dhe falënderoni All-lla­hun kur ta përfundoni (pirjen)”. (Tirmidhiu, hadith hasen)

About Thirrja