Home / Aktivitete / 2017 / Ekskurzion me nxënësit në Kopshtin Zoologjik (31.07.2017)

Ekskurzion me nxënësit në Kopshtin Zoologjik (31.07.2017)

Pas dy jave mësim, për t’i mbajtur gjallë ambiciet dhe për ta shtuar motivin e nxënësve, si dhe për t’i njoftuar ata me botën e kafshëve,

sot realizuam një ekskurzion në Kopshtin Zoologjik.

==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

About Thirrja