Home / Aktivitete / 2017 / Kursi veror për fëmijë 2017

Kursi veror për fëmijë 2017

Duke u nisur nga parimi që kthesat e mëdha shoqërore do të realizohen atëherë kur investimet do të bëhen në jetën e fëmijëve, sot, duke e falënderuar Allahun, filloi kursi veror për fëmijë, me anë të të cilit nxënësit tanë do t’i fitojnë njohuritë bazë mbi fenë islame, si dhe do t’i formojnë shkathtësitë e leximit të librit më të famshëm – Kuranit fisnik.

==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

About Thirrja