Home / Aktivitete / 2017 / Iftari me studentë 2017

Iftari me studentë 2017

Duke u nisur nga parimi që rruga e nxënies së diturisë është rruga më e rëndësishme e progresit intelektual të një komuniteti, gjatë muajit të Ramazanit ishte një kënaqësi veçantë që Sh.Q. Thirrja për së dyti herë t’i tubojë fuqitë kognitive të shumë studentëve myslimanë nga vendet tona. Ishte rasti më ideal për t’u njohur më mirë mes vete, për t’i shkëmbyer përvojat profesionale dhe ato jetike mes vete, dhe mbi të gjitha, për ta ndarë gëzimin e veçantë të Ramazanit.

==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

About Thirrja