Home / Aktivitete / 2017 / Namazi i natës në xhaminë Abdulkadër Arnauti (FOTO)

Namazi i natës në xhaminë Abdulkadër Arnauti (FOTO)

Pasqyrimi i atmosferës së një prej netëve më të privilegjuara të Ramazanit sikurse me cilësi, ashtu edhe me sasi, duke i thyer madje edhe kufijtë e faltores, me shpresë që ta kemi arritur dhe fituar shpërblimin e madh të asaj nate – Natës së Kadrit.
 
Fundi i bashkëbisedimit

About Thirrja