Home / Shëndetsi / Lëngu i qepës dhe vetitë e tij kurative!

Lëngu i qepës dhe vetitë e tij kurative!

Lëngu i qepës është i pasur në minerale, enzima dhe mikropërbërës shumë aktivë, të cilët së bashku veprojnë në organizëm:

  • qepaKundër anemisë
  • Kundër parazitëve
  • Kundër inflamacionit
  • Kundër kancerit të stomakut, gjirit dhe prostatit
  • Kundër hiperglicemisë dhe kolesterolit të lartë
  • Dhe kundër rënies së flokëve!

Nëse vendosni lëngun e qepës dy herë në javë në lëkurën e kokës, mund të shihni rritje të mahnitshme të flokut brenda dy muajve! Dhe – për më teper – me kosto shumë të ulët!

Gjithsesi, si në çdo rast edhe me lëngun e qepës nuk duhet ekzagjeruar, pasi është një përbërje shumë potente!

Burimi: www.shendeti.com.al

About Thirrja 1