Home / Tema Islame / Edukim dhe pastrim shpirti / MENDO PËR TË TASHMEN PARA SE TË BËHET E DJESHME!!

MENDO PËR TË TASHMEN PARA SE TË BËHET E DJESHME!!

Pse nuk i njohim begatitë vetëm se atëherë kur i humbim!

Pse plaku qan për rininë tij.. dhe nuk qesh i riu për fëmijërinë e tij!

Pse nuk e vërejmë lumturinë vetëm se atëherë kur largohet nga ne.

Dhe nuk e shohim vetëm se të fundosur në errësirën e të kaluarës.

Ose të mbuluar në mjegullat e të ardhmes!

Secili qan për të kaluarën e tij dhe mërzitet për të!

Pse nuk mendojmë për të tashmen.. para se të bëhet ajo e djeshme!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

About Tema