Home / Tema Islame / Edukim dhe pastrim shpirti / PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM

Atë thyerje që e ndjen në brendësinë tënde, ka nevojë për mendim të mirë për Allahun.

Ka nevojë për dua e të biesh në sexhde dhe ti afrohesh edhe më tepër Allahut.

Ai është i Vetmi, që përkujdeset për ty dhe i Vetmi që të donë.

Dhe i Vetmi, i cili nuk të braktis.

Përmende Allahun shumë kur je i mërzitur.. Ai është që do të ndihmon.

Mos e lësho derën e Tij asnjëherë dhe përulu para Tij, sikurse jetimi, i cili nuk ka askënd tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

About Tema