Home / Aktivitete / 2015

2015

Projekti I Kurban Bajramit 2015

Shoqata qytetare “Thirrja” realizoi me sukses projektin e Kurbanave 2015 duke përfshirë grumbullimin e të hollave , prerjen e kurbaneve për personat të cilët donuan dhe shpërndarjen e mishit familjeve nevojtare.. Duke falënderuar donatorët dhe njëkohësisht duke lutur Allahun e Madhëruar që ti ketë pranuar kurbanat e tyre i informojmë …

Read More »

Iftar në Dërvend 2015

Me datë 13-07-2015 Sh.Q ‘’Thirrja’’ organizoi iftarin e parë për banorët e Dervenit edhe atë duke përfshir 200 persona. Iftari u shtrua në Restorantin “Lili” – Semenisht. Pas ngrënies së iftarit pasoi një program i shkurtër fetar me ilahi të kënduara nga Egzon Abazi dhe Shafi Mamuti,dhe fjalimin përshëndetës nga …

Read More »

Dhurata e Bajrami 2015

Eselamu alejkum vëllezër të nderuar prej begative të Allahut është se Allahu na i mundesoj të përjetojm këtë ditë feste, pastaj Allahu na begatoi që të pregadisim dhurata për fëmijet duke u bazuar në hadithin e Pejgamberit salallahu alejhi ve selem : Vepra me e dashur tek Allahu ështe të …

Read More »

Iftar në Qytetin e Kumanovës 2015

Me datë 04-07-2015 Shoqata qytetare “Thirrja” – Dega Kumanov realizoi iftar te madh ku prezantuan mbi 600 mysafir të trojeve shqiptare . Iftari u realizua te Restorant Remi –Kumanov. Iftari u përcjell me një program të shkurtër fetar ku me zërin e tyre të mrekullueshëm na argëtuan ilahistët : Adem …

Read More »

Tribuna: “Dobitë e Agjërimit”

Me datë 04-07-2015 në xhaminë “Hoxhë Abdulkadër Anauti” u realizua tribunë fetare me temë :”Edukimi i shpirtit në Ramazan”. Ligjëruesi i parë psikologu i nderuar Gzim Adili shtjelloi këtë temë në aspektin psikologjik, ndërsa në aspektin fetare këtë temë e shtjelloi hoxha i nderuar Llokman Neziri nga Kumanova.

Read More »