Home / Aktivitete / 2014

2014

Sh.Q. ”Thirrja” Organizon: Tribunë Islame

Disa Pamje nga tribuna e mbajtur sot me datë (28-12-2014) në restaurant Mërgimi në fshatin Çajlan. Tema e tribunes: Viti i ri festë e kujt?! ==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

Read More »

Kurbanat 2014

Të nderuar besimtarë, ju paraqesim disa nga fotografit gjatë therrjes së kurbanave që u realizuan gjatë festës së Kurban Bajramit 2014 nën kuadrin e shoqatës qytetare “Thirrja Islame”. Kurbanat janë mbledhur nga qytete të ndryshme të Maqedonisë, si dhe nga mergata, siq janë Zvicra, Suedia, Gjermania etj. Lusim Allahun që …

Read More »

Iftari Kumanovë 2014

Në një ambient vëllazëror më datë 13-07-2014 sh.q. “Thirrja” shtroi iftar për 700 agjërues në qytetin e Kumanovës .Iftari u realizua në Restorant Drini. Iftari u përcoll me një program të përbërë nga ilahije,këshilla dhe fjalë përshëndetëse. Na nderuan mysafir nga Kosova dhe nga qytetet e Maqedonisë si Tetova,Gostivari,Kërcova,Shkupi. Në …

Read More »

Pikniku në saraj 2014

Me 3 maj 2014 sh.q.” Thirrja” për aktivistët e saj të palodhshëm organizoi piknik njëditor në parkun e Sarajit . Në këtë eveniment ishin të pranishëm vetëm disa prej aktivistëve. Sikurse aktivitetet e deritanishme që kemi realizuar edhe ky projekt mendojmë që me lejen e Allahut të jetë i vazhdueshëm …

Read More »

Seminari dy ditorë 2014

Vëllezër të nderuar ju paraqesim disa pamje nga atmosfera e mrekullueshme nga seminari i mbajtur me datë 22.06.2014 në Xhamia “AbdulKader Arnauti” Shkup ==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

Read More »