Home / Aktivitete / 2013

2013

Futboll për nxënësit 27-01-2013

Me datë 27.01.2013 këshilli i xhamisë: “Hoxhë Abdulkadër Arnauti” organizoi lojë futboli për nxënësit të cilët vijojn mësimleximin e Kuranit në këtë xhami. Loja u zhvillua në stadionin:” Albarsa” i cili gjindet në Rr.Xhon Kenedi. Pjesmarrës ishin 12 nxënës ndërsa të tjërët ndeshjet do ti luajnë javën që vijon inshallah. …

Read More »

Iftari Kumanovë 1434/2013

Fotografi nga iftari i organizuar nga ”Thirrja Islame” me datë 27-07-2013 në Restorantin “Adriatiku” Kumanovë Gjithashtu pas Iftarit ishte edhe Tribuna në të cilën mysafirë për ligjërim kishim: Hoxhë: Fadil Musliu Hoxhë: Fatmir Latifi Këndues i ilahive: Adem Ramadani Recitues i Kur’anit: Shefik Sadiku Udhëheqës i emisionit: Hoxhë: Sadullah Bajrami …

Read More »

Iftari në xhaminë ”AbdulKadër Arnauti” Ramazan 2013/1434

Gjatë iftarit të shtruar në xhaminë “Abdulkadër Arnauti” në Shkup. Me 21.07.2013 Ramazan. Allahu i shpërblftë të gjithë ata që prezantuan dhe ata që ndihmuan në këtë iftar që kishte mbi 700 veta. ==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

Read More »

Tribunë Islame “Kush duhet ta bart këtë Amanet!”

Tema:”Kush duhet ta bart këtë Amanet!” Disa foto nga tribuna e mbajtur me datë: 03-08-2013 Ligjërues: Sabahudin Mahmudi Kur’an: Hfz. Sabahudin Zeqiri Tema:”Kush duhet ta bart këtë Amanet!”                       ==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

Read More »

Kurban Bajrami 15.10.2013

Disa foto nga Kurban Bajrami 15.10.2013  Xhamia “AbdulKader Arnauti” Shkup                     ==>> KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR MË SHUM FOTO

Read More »