Home / Aktivitete / 2012

2012

Shetitje në kopshtin Zoologjik 17 Nëntor 2012

Me iniciativën e xhamisë:” Hoxhë Abdulkadër Arnauti” u organizua shëtitje në kopshtin zoologjik me nxënësit që vijojnë mësim besimin në këtë xhami, vizita u realizua më 17 nëntorë 2012 nën udhëheqjen e hoxhë Dhulkarnejn Ramadanit dhe hfz. Gazmend Tërstena, ku në mes tjerash nxënësit u njoftuan me argumentet Kuranore dhe …

Read More »