Home / Aktivitete

Aktivitete

Kursi i Gjuhës Angleze 2017

E falënderojmë dhe lavdërojmë Allahun, Zotin e botëve. Ndërsa, paqja dhe bekimet më të zgjedhura qofshin mbi pejgamberin tonë të dashur, Muhamedin s.a.u.s. Në veçanti e falënderojmë Allahun e Madhëruar, me ndihmën e të cilit arritëm ta përfundojmë edhe nivelin e dytë të Kursit të gjuhës angleze, aktivitet ky që …

Read More »

Si ta presim Ramazanin? Foto (25.05.2017)

Për të gjithë ata që janë kurioz për të mësuar se si më së miri mund ta presin Ramazanin, Sh. Q. Thirrja i furnizon shitoret e qytetit të Shkupit me fletushkën “Si ta presim Ramazanin?”, duke shpërndarë 2400 fletushka. Tani mund ta gjesh falas në shitoren më të afërt. ==>> …

Read More »

Matura Islame 2017 [FOTO]

Si gjithnjë e falënderojmë Allahun që na furnizon me begati vazhdimisht. Kësaj here jemi mirënjohës ndaj tij që e zhvilluam dhe festuam Maturën islame të maturantëve të gjeneratës së këtij viti. Sa i përket kësaj nate, ishte një natë e bukur dhe e veçantë, e shoqëruar me ilahistë, hoxhallarë e …

Read More »

Kursi i Gjuhës Angleze 2016/17

E falënderojmë dhe lavdërojmë Allahun, Zotin e botëve. Ndërsa, paqja dhe bekimet më të zgjedhura qofshin mbi pejgamberin tonë të dashur, Muhamedin s.a.u.s. Në veçanti e falënderojmë Allahun e Madhëruar, me ndihmën e të cilit arritëm ta përfundojmë Nivelin fillestarë të Kursit të gjuhës angleze, aktivitet ky që filloi në …

Read More »

“Orari Mësimor” (29-09-2016) në Sh.f. “Petar Zdravkovski”.

Duke u nisur nga fakti që edukimi dhe arsimimi është një nga vlerat më të rëndësishme të progresit intelektual të një komuniteti dhe se detyra më e çmuar e qytetërimit është të mësojë njeriu të mendojë, e nxorëm në dritë edhe projektin e rradhës, shpërndarjen e Orareve Mësimore për filloristë, …

Read More »

“Orari Mësimor” (27-09-2016) në Sh.f. “Panajot Ginovski”.

Duke u nisur nga fakti që edukimi dhe arsimimi është një nga vlerat më të rëndësishme të progresit intelektual të një komuniteti dhe se detyra më e çmuar e qytetërimit është të mësojë njeriu të mendojë, e nxorëm në dritë edhe projektin e rradhës, shpërndarjen e Orareve Mësimore për filloristë, …

Read More »

“Orari Mësimor” (26.09.2016) në Sh.f. “Imri Elezi”.

Duke u nisur nga fakti që edukimi dhe arsimimi është një nga vlerat më të rëndësishme të progresit intelektual të një komuniteti dhe se detyra më e çmuar e qytetërimit është të mësojë njeriu të mendojë, e nxorëm në dritë edhe projektin e rradhës, shpërndarjen e Orareve Mësimore për filloristë, me …

Read More »