Home / Aktivitete / 2017

2017

Kursi veror për fëmijë 2017

Duke u nisur nga parimi që kthesat e mëdha shoqërore do të realizohen atëherë kur investimet do të bëhen në jetën e fëmijëve, sot, duke e falënderuar Allahun, filloi kursi veror për fëmijë, me anë të të cilit nxënësit tanë do t’i fitojnë njohuritë bazë mbi fenë islame, si dhe …

Read More »

Iftari me studentë 2017

Duke u nisur nga parimi që rruga e nxënies së diturisë është rruga më e rëndësishme e progresit intelektual të një komuniteti, gjatë muajit të Ramazanit ishte një kënaqësi veçantë që Sh.Q. Thirrja për së dyti herë t’i tubojë fuqitë kognitive të shumë studentëve myslimanë nga vendet tona. Ishte rasti …

Read More »

Namazi i natës në xhaminë Abdulkadër Arnauti (FOTO)

Pasqyrimi i atmosferës së një prej netëve më të privilegjuara të Ramazanit sikurse me cilësi, ashtu edhe me sasi, duke i thyer madje edhe kufijtë e faltores, me shpresë që ta kemi arritur dhe fituar shpërblimin e madh të asaj nate – Natës së Kadrit.   Fundi i bashkëbisedimit ==>> …

Read More »

Iftari Shkup 2017 – Sh.Q.”Thirrja” [FOTO]

Falënderuar qoftë Allahu që na furnizon me mirësitë e tij në mënyrë të vazhdueshme. Këtë herë jemi mirënjohës ndaj tij që na mundësoi për të realizuar iftarin madhor për nder të muajit të Ramazanit. Ky është një iftar tradicional që po organizohet vite me radhë nga Sh.Q. Thirrja. Edhe këtë …

Read More »

Iftari Kumanovë 2017 – Sh.Q.”Thirrja” [FOTO]

Falënderuar qoftë Allahu që na furnizon me mirësitë e tij në mënyrë të vazhdueshme. Këtë herë jemi mirënjohës ndaj tij që na mundësoi për të realizuar iftarin madhor për nder të muajit të Ramazanit. Ky është një iftar tradicional që po organizohet vite me radhë nga Sh.Q. Thirrja. Edhe këtë …

Read More »

Kursi i Gjuhës Angleze 2017

E falënderojmë dhe lavdërojmë Allahun, Zotin e botëve. Ndërsa, paqja dhe bekimet më të zgjedhura qofshin mbi pejgamberin tonë të dashur, Muhamedin s.a.u.s. Në veçanti e falënderojmë Allahun e Madhëruar, me ndihmën e të cilit arritëm ta përfundojmë edhe nivelin e dytë të Kursit të gjuhës angleze, aktivitet ky që …

Read More »

Si ta presim Ramazanin? Foto (25.05.2017)

Për të gjithë ata që janë kurioz për të mësuar se si më së miri mund ta presin Ramazanin, Sh. Q. Thirrja i furnizon shitoret e qytetit të Shkupit me fletushkën “Si ta presim Ramazanin?”, duke shpërndarë 2400 fletushka. Tani mund ta gjesh falas në shitoren më të afërt. ==>> …

Read More »

Matura Islame 2017 [FOTO]

Si gjithnjë e falënderojmë Allahun që na furnizon me begati vazhdimisht. Kësaj here jemi mirënjohës ndaj tij që e zhvilluam dhe festuam Maturën islame të maturantëve të gjeneratës së këtij viti. Sa i përket kësaj nate, ishte një natë e bukur dhe e veçantë, e shoqëruar me ilahistë, hoxhallarë e …

Read More »

Kursi i Gjuhës Angleze 2016/17

E falënderojmë dhe lavdërojmë Allahun, Zotin e botëve. Ndërsa, paqja dhe bekimet më të zgjedhura qofshin mbi pejgamberin tonë të dashur, Muhamedin s.a.u.s. Në veçanti e falënderojmë Allahun e Madhëruar, me ndihmën e të cilit arritëm ta përfundojmë Nivelin fillestarë të Kursit të gjuhës angleze, aktivitet ky që filloi në …

Read More »