Postimet e Fundit

SHKAQET E NGURTËSISË SË ZEMRËS!

1. Largimi nga adhurimi i Allahut dhe preokupimi me gjynahe. 2. Dashuria ndaj dynjasë dhe përkujdesja për të dhe shpresa e gjatë. 3. Harresa e ahiretit dhe begatitë e saj. 4. Preokupimi me atë që e shkatërron zemrën. Gjërat që e shkatërrojnë zemrën janë pesë: Përzierja e tepërt me njerëz, …

Read More »

KËSHILLA TË MREKULLUESHME!!

Zgjohu në mëngjes dhe ti je i lumtur. Përkujdesu që buzëqeshja të jetë prezentë në fytyrën tënde. Bëhu i pari që i përshëndet të tjerët me selam. Thirri njerëzit me emrat e tyre. Bashkëpuno me çdo njeri, sikurse ai të jetë për ty personaliteti më i rëndësishëm në kozmos. Përgatit …

Read More »